Sommarlov kul med barn

By: Christine

För barn, semester presenterar en tid för till synes ändlösa spela, men för vuxna veckors skollov stretching innan dem kan vara en skrämmande tanke.

Du kanske redan undrar hur man ska motverka perenna “jag är uttråkad” uttalande. Här är några aktiviteter som är noga med att hålla dina små (och stora) som glad och ockuperade, vilket gör detta till en låg-stress semester för dig också. Och ännu bättre, de flesta av dessa aktiviteter kostar ingenting.

Vill tillbringa ideal semester med dina barn på din favorit destination, kan du prova Bravofly.se – webbplatsen erbjuder kostnadseffekten flygning och hotellbokningar till alla större helgdagar destinationer.


Josh Pesavento – 2007

Har du ett äventyr
* Bushwalk – det finns inget som en bushwalk genom en av våra fantastiska nationalparker att få barn intresserade av naturen. Peka på de olika träd och blommor, prova på jakt efter djur och insekter, eller klättra några träd om du är spel.

* Stad Exploration – om du är långt ifrån busken, försöka titta på din stad från en annan synvinkel. Hitta historiska markörer och skapa din egen historia promenad, eller titta på horisonten och gå mellan de högsta punkterna. Vara turist och besöka informationscentret för att ta reda på mer om var du bor.

* Foto – ta kameran ut med barnen och låta dem ta bilderna själva. Prova närbilder av nyckelpigor och blommor, eller välkända landmärken som en fyr, rock plattform, skyskrapa eller järnvägsstation.

En bil
* Bibliotek – ta med barnen till ditt lokala bibliotek och fylla på böcker, CD och DVD-skivor för den tid som semester för att utöka sina unga sinnen.
* Naturskyddsområde / zoo / akvarium – gå på en mini exkursion och lär dina barn om Australiens flora och fauna i en rolig miljö.
* Beach, skridskoåkning, minigolf, konstutställning , museum eller filmer

Leave a Reply

Back to Top

Theme Design by ()