Vårdekor till hemmet

By: Christine

Vår tiden är snart här! Solen är på väg ut för att värma omvärlden och en myriad av nytt liv är uppvaknande. Fåglarna börjar kvittra och blommorna kommer snart att blomma. Barnen kommer att titta på vackra fjärilar som har uppstått ur sina kokonger, flaxar från blom blomma utföra de uppgifter som kommer att sprida pollen från blomma till blomma och sätta fjädern i full blom av sommaren.

Vi firar det nya livet som blommar varje år och bönfaller oss att fokusera och börja på nytt. Mer än någon annan tid på året, kan vi känna hopp och lovar att framtiden håller. Finns det något bättre sätt att fira en ny början än att välkomna det i våra utrymmen? Från hemmet till skolsalen, kommer våren inredning föra livlighet och lycka i atmosfären.

Klassrum kan förvandlas till en underbart förtrollande våren trädgård oas genom att använda olika typer av lätt tillämpade objekt att åberopa en känsla av våren. Underbara handen som sol och moln väggdekorationer, blommor målade på väggarna eller appliceras med väggdekorationer och även vackra nylon fjärilar i magiska flygning kan göra utrymmet perfekt.

Dekorera dina väggar med fjäril eller våren alfabet väggdekorationer för de yngre kvaliteter, att engagera deras fantasi samtidigt lära sig grunderna. Barnen kan delta i de dekorerar genom att bidra till antingen bestämma placeringen av bokstäver eller hjälpa till att placera inredningen för en känsla av prestation i att skapa en sådan lycksalig elegans.

I studien av våren händelser, fjärilar är perfekt. Fjärilar är bra sätt att introducera flera vetenskap lektioner, olika konstprojekt och även studiebesök. Från enkla mousserande vingar, till förtrollande och färgglada juveler pryder vingarna, kan du hitta en mängd vackra, eleganta och graciösa nylon fjärilar att använda i klassrummet. De lägger helt enkelt en magisk och förtrollande känsla. Barnen kan varje göra sina egna nylon fjärilar och lägga till dem i inredningen i rummet. Blanda dem med nylon fjärilar du har köpt och förbinder dem med

klar lina sträcks över rummet inbjuder ägande från barnen som de har hjälpt och personlig rummet.

Att föra våren i klassrummet genom ämnesval och inredning, särskilt med en fjärilstema, bokstavligen kommer att förvandla din inlärningsmiljö i en sagovärld att som fångar unga fantasi. Aktivering av fantasi kommer att medföra mer fokus och förbättra lärandet. Barn reagerar till denna miljö och kommer att lära sig mer fritt, liksom återstående glada och njuter av sin klassrum atmosfär.

Bugs-n-Blooms är ett familjeägt företag som erbjuder unika barnrum inredning, inklusive nylon fjärilar, nyckelpigor, blommor och humla dekorationer och tillbehör för att lägga magi och charm i alla rum. Företaget erbjuder också ett urval av klä upp kläder, såsom fjärilsvingar, tutu kjolar och fairy trollstavar som ger ut sagoprinsessa i någon liten flicka. Bugs-n-Blooms dekorationer har varit med på ABC TV: s “Extreme Makeover. Home Edition”

För roliga dekorera och klä upp idéer besök vår fjäril dekoration idéer.

Leave a Reply

Back to Top

Theme Design by ()