Barnrums Dekor – Allt du kan göra?

By: Christine

Vilket rum i ett hus kan framkalla mer fascination än barnens rum? Vad bättre plats att använda din fantasi, kreativitet och sunt förnuft med varje enskilt objekt i rummet, som börjar med barns leksaker, lampor (lampornu.se), lakan, visar bitar i ett brett sortiment av mönster och färger? Vilken förälder avstå nöjet att arbeta på sina barn rummet inredning för att säkerställa att deras barn är lycklig och glad hela tiden? ..

Paneler: Trä-paneler lägger sitt eget värde till barnens rum inredning. Det är säkert, inte leder elektricitet och ger en nästan konstant temperatur. Pastellfärger alltid ha en lugnande effekt på barnen när du funderar på väggfärger. Numera kan man få bakgrunds av utsökt design och färger för att göra rummet pigg och glad för barnen, som kommer att uppleva mer energi och vänlighet i denna atmosfär. Du kan också överväga laminatgolv som ett alternativ, som kommer att fungera dyrare.

Kön: Det är oerhört viktigt att ta itu med könsfaktorn samtidigt utforma din unge rum. Om barnen är unga, kan du låta dem dela ett rum och göra inredningen i enlighet med Disney tecknad film, björnar, stjärnor etc. Men om det var en exklusiv pojkar rum, skulle du stoppa rummet med teman som rör lastbilar, och bilar, utrymme och planeter, konstruktion, pirater, dinosaurier, och liknande. Men skulle en exklusiv flickornas rum hittar i det saker som fjärilar, trädgårdar, änglar, ballerina, sjöjungfrur, älvor, etc.

Hide-a-sätt: När du är i färd med att bygga ett hus och taken är hög (10 fot eller så), kan du överväga att ge efter och inredning en Hide-a-sätt för dina barn i utrymmet om garderob, med en post via en liten stege som du kan fästa på väggen för säkerheten. Du kan också ge en Hide-a-sätt i ett rum med en åtta fot tak. Du kan avsluta arbetet med lite uppfinningsrikedom och göra barn glada långt bortom sina drömmar och förväntningar, i hans privata bostad.

I slutföra din unge rumdekor , glöm inte huvudaktörerna , dina barn . Diskutera med dem om deras favoritfärg och bygga inredningen att rotera runt sin personlighet för att få dem att känna sig bekväma och glad . Se till att din design och inredning kommer att ta hand om deras behov med den föränderliga tider . Multi – funktionalitet är lika viktigt ur synpunkt att barnen ska hitta olika zoner av komfort som sover , leka, studera , och liknande . Prudence dikterar att du lämnar för områden spel TV , musikspelare och hylla för att visa troféer och andra poster av mycket personlig karaktär . Förvaringsutrymmen i form av hyllor , korgar , behållare och ordentliga garderober kommer ingjuta och främja en känsla av förtroende och lycka i barnen .

Leave a Reply

Back to Top

Theme Design by ()